Nuffnang saya

Wednesday, April 19, 2017

Gambar bercampur aduk

Semua gambar dalam folder yang hendak dibuang...Sengaja di kongsikan di sini untuk kenangan maalumlah kurang dah berblog. Semoga gambar ini akan menyerikan lagi blog ini... 
Kami jarang makan nasi malam-malam kecuali Azalia..
Dia dan nasi tidak dapat di pisahkan...
Sarapan pagi dengan pasta yang menjadi kegemaran dik Ya juga...
Akak dengan kopi tidak dapat dipisahkan...
Ingatan dari google images, sudah 2 tahun kenangan terindah ini berlalu...
Kenangan berada di bumi Palestin yang tidak dapat dilupakan... 
Kenangan sepanjang harijadi Atikah...
Sambutan kecil-kecilan hanya untuk ingatan...
Kenangan hadir ke mesyuarat PIBG dan penyampaian kecemerlangan UPKK...
Semoga tahun depan adalah Atikah berjubah begitu... Ameeen... Ameen.. Ameen...
Papan tanda macam ginipun ada yer...
Mungkin kawasan inipun jarang orang melintas...

3 comments:

  1. dlm banyak2 gambar ni kak... dana cuma terpikat ngn makanan je... huhuhu prt rasa udahlapo

    ReplyDelete
  2. How come ada papan tanda macam tu? First time tengok dan mungkin jalan sesak during that time...?

    http://panphila.blogspot.my

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang